De werkplek van Leo - zzp'er als allround monteur

De werkplek van Leo als zzp'er - Werken bij IJssel

Door IJssel Technologie

13-12-2022

Leo heeft als zzp’er bij IJssel alle vrijheid en tegelijkertijd biedt IJssel hem een stukje zekerheid. Hij is met zijn achtergrond en kwaliteiten breed inzetbaar voor IJssel en die dynamiek maakt zijn werk leuk. Een dag hier en daarna twee dagen daar. Altijd werk, genoeg uitdaging en veel variatie. 

‘IJssel is een aantrekkelijke opdrachtgever voor een zzp'er’

Leo: ‘IJssel is voor mij als zzp'er een aantrekkelijke opdrachtgever omdat er veel vrijheid en variatie in opdrachten is. Wat ik prettig vind is dat IJssel mij vrijlaat in mijn werkzaamheden en mij alle vertrouwen geeft terwijl ik elke dag nog leer. Ik ben dan wel zelfstandig, maar ik ervaar ook de voordelen van werken met collega’s en onderdeel zijn van een team. Er heerst een goede werksfeer op de vestiging in Veendam: ik ken de collega's en de werkmentaliteit daar goed. Ik werk dan ook met plezier fulltime voor IJssel en een mooie bijkomstigheid is dat de betaling bij IJssel altijd keurig binnen 14 dagen voltooid is. Wat wil je als zzp'er nog meer?’ 

Breed inzetbaar

Sinds IJssel weet hoe breed Leo inzetbaar is, gaat hij van het ene project naar het andere. Leo doet nu meestal leidingwerk, montage, lassen en fitten: hij is echt een manusje van alles. Met zijn eigen bus en materieel rijdt hij rond voor IJssel: zijn eigen keuze want dat werkt voor hem het beste. Voor IJssel hoeft dat niet, maar zijn eigen initiatief wordt wel op prijs gesteld. Een samenwerking waar geven en nemen centraal staat.

Ben jij ook zzp’er in de techniek en zou je graag voor een opdrachtgever als IJssel willen werken? Meld je aan als zzp’er, dan benaderen wij jou als we een geschikte opdracht hebben.
 


 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!