Collega aan het woord: Erik Stierman, Maintenance Engineer bij IJssel

Door IJssel Technologie

20-04-2020

Werken bij IJssel. Hoe is dat? We spraken met Erik Stierman, 54 jaar en sinds februari 2019 werkzaam als Maintenance Engineer bij IJssel. Wat houden zijn dagelijkse werkzaamheden in? Wat maakt zijn werk leuk en wat is IJssel nou eigenlijk voor werkgever? Je leest het hier…

Erik is in februari 2019 bij IJssel terecht gekomen en werkt momenteel als Maintenance Engineer bij Abbott in Zwolle. “Na 6 jaar gewerkt te hebben als Maintenance engineer bij Diversey in Enschede, wilde ik mijn visie in dit vak uitbreiden. Deze mogelijkheid vond ik bij IJssel. Hier kan ik mijn ervaringen delen met klanten en mezelf blijven ontwikkelen”.

Binnen zijn werk is Erik verantwoordelijk voor het preventieve onderhoud en de verbeteringen daarop binnen een hele grote organisatie. Hij doet dit bij Abbott in Zwolle. Abbott helpt mensen in Nederland al meer dan 60 jaar om gezonder te leven. Dit doen zij o.a. door op wetenschap gebaseerde voedingsproducten, diagnostische apparatuur en medische hulpmiddelen. “In mijn dagelijkse werk maak en optimaliseer ik preventieve onderhoudsplannen voor de afvullijn bij Abbott.” “Ik analyseer incidenten om hierop te kunnen sturen in het onderhoud, op deze manier reduceren we stilstand en optimaliseren wij de productie”

Erik omschrijft IJssel als een werkgever die innovatie en klantgericht werken hoog in het vaandel heeft staan. Ook aan persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers wordt veel gedacht. Door de variatie aan klanten kan men ervaring opdoen op verschillende gebieden.  “IJssel is een sociale en innovatieve werkgever met een breed scala aan specialisten waarop ik altijd kan terugvallen. Er heerst een prettige werksfeer en er is altijd een open communicatie tussen werkgever en werknemer”.

 

Wil jij ook werken als Maintenance Engineer bij IJssel? Bekijk hier de vacatures binnen dit vakgebied.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!