Hoe het werkt bij IJssel

Werken bij IJssel ...


is elke dag doen wat bij je past. Als monteur, werkvoorbereider of engineer. Voor vaste opdrachtgevers of elke week een andere. In loondienst of als zzp’er. Door te doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt, haal je het beste uit jezelf. Jij hebt technisch talent, wij faciliteren een goede werkplek. Onze collega’s vertellen je wat een goede werkplek bij IJssel betekent.

Werken bij IJssel ...

is mogelijk in heel Nederland. Op onze eigen locaties of bij klanten.

is beloond worden conform de CAO metaalelektro met 10% extra.

is blijven doen wat je leuk vindt door training, coaching en opleiding.

is werken in champions league met de beste spelers.

Wat doet IJssel?

IJssel is het technische brein achter productieverbetering. Van ontwerp tot realisatie en onderhoud dagen opdrachtgevers ons uit om ons technische talent in te zetten en te ontwikkelen.

De werkplek van Stefanie, maintenance engineer

Stefanie staat haar mannetje bij Kikkoman Foods Europe in Veendam. Ze maakt het systeem in de fabriek klaar voor een nieuw ERP-systeem dat gaat zorgen voor hogere opbrengsten, minder uitval en planbaar onderhoud. Als enige vrouw in de fabriek werken vindt ze niet erg, al zou ze wat meer diversiteit in collega’s wél op prijs stellen. 

De werkplek van Evert, werkvoorbereider

Evert zijn functie past niet in een standaard profiel. Het is ontstaan door goed te luisteren naar zijn eigen motivatie. Hij begon als monteur in de werkplaats en groeide door naar maintenance engineer maar dat bleek toch niet zijn ding te zijn. Hij wilde dichter op de werkplaats zitten, waar hij ook planning, inkoop en projectbegeleiding kon doen.

Payten, afstudeerstage HBO Mechatronica & Robotica

IJssel is een mooie start van je technische carrière omdat IJssel je leert waartoe de technologie in staat is. Een betere start kan je niet hebben.