Maintenance Engineer

Bekijk 1 vacatures
#

Werken als ...

MAINTENANCE ENGINEER


Goede productieprocessen van grote merken nóg beter maken

Jouw technische hart maakt een sprongetje; nog nooit waren er zo weinig storingen als afgelopen maand. Jouw onderhoudsconcept werkt dus. En daar profiteert het hele bedrijf van. Trots stap je de auto in. Wat is het toch mooi om goede productieprocessen nóg beter te maken. Onderweg naar huis denk je aan de volgende stappen om het productieproces van de klant te optimaliseren. Je handen jeuken, want als Maintenance Engineer zie je altijd ruimte voor verbetering.

Wij maken productiebedrijven meetbaar beter. Wij maken smart industry.

Ben jij deze Maintenance Engineer? Beschik jij over een flinke dosis technische kennis en zie jij het ontwikkelen en optimaliseren van productie-installaties als een mooie uitdaging?

Als Maintenance Engineer ben je een belangrijke schakel voor ons en onze partners. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het ontwikkelen en/of optimaliseren van productie-installaties. Daarvoor communiceer je met alle lagen van de organisatie. Met jouw kennis van maintenance ben je ook voor je IJssel-collega’s een belangrijke sparringpartner.

 

    

 

Voor wie en met wie werk je?

Als Maintenance engineer voor IJssel werk je op projectbasis voor één of meerdere van onze partners. Vaak zijn dit langdurige projecten voor meerdere dagen in de week waarbij je op locatie samenwerkt met andere IJssel-collega’s, zoals Monteurs, Werkvoorbereiders en Bedrijfskundigen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je 2 dagen in de week bij - pak ‘m beet - Batavus werkt, 2 dagen bij Douwe Egberts en een dag vanuit 1 van onze 8 vestigingen. Met de opdrachtgever varieert ook de technische installatie waaraan je werkt.


Recente vacatures

Ga jij van A-Z het onderhoudsproces inrichten bij onze opdrachtgevers in de maak-, food- & proces indust...