Werken als zzp-er bij IJssel

Werken als zzp-er bij IJssel

Als zzp’er ben je een waardevolle versterking van het team. Met jouw technische inzet kunnen wij de pieken en dalen opvangen; jij maakt ons bedrijf nog flexibeler. Daar krijg je een stukje zekerheid en een toegankelijke werkplek met collega’s voor terug. Je wordt gezien als collega en toch ben je zelfstandig. Daar pluk je zelf de vruchten van.

Doen waar je goed in bent bij grote opdrachtgevers en uitdagende projecten.

In ons grote netwerk van opdrachtgevers en opdrachten zitten ongetwijfeld passende uitdagingen voor jou. Op verschillende niveaus hebben we interim-klussen en projecten. Wij hebben ervaring met zzp’ers, weten wat jij nodig hebt en wat wij aan jou hebben.

Werken bij IJssel als zzp-er ...

kan als monteur, lasser, werkvoorbereider of bankwerker.

is een duidelijke opdrachtomschrijving die naar wens verlengd of uitgebreid kan worden.

is binnen 14 dagen je geld op de rekening.

is de kans krijgen om jezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen.

De werkplek van Leo, zzp-er bij IJssel (monteur) 

Leo heeft als zzp’er bij IJssel alle vrijheid en tegelijkertijd biedt IJssel hem een stukje zekerheid. Hij is met zijn achtergrond en kwaliteiten breed inzetbaar voor IJssel en die dynamiek maakt zijn werk leuk. Een dag hier en daarna twee dagen daar. Altijd werk, genoeg uitdaging en veel variatie. Dat maakt IJssel voor Leo een aantrekkelijke opdrachtgever.

Voor wie en met wie werk je

Als werkvoorbereider werk je aan projecten bij verschillende opdrachtgevers. Al noemen we onze opdrachtgevers (van Heineken tot Mitsubishi) liever partners. Want opdrachten zijn vaak voor langere tijd waardoor je echt onderdeel bent van het team. Fijn is ook dat je op locatie meestal met andere IJssel-collega’s werkt, zoals monteurs, maintenance engineers en bedrijfskundigen. Minstens een dag in de week werken jullie op 1 van de 6 IJssel-vestigingen.

Ben jij zzp’er in de techniek?

Meld je bij ons als zzp’er zodat we jou kunnen benaderen als we een geschikte opdracht hebben. Onze recruiters nemen contact met je op zodat we alvast weten wie je bent en wat je wensen zijn.