Werken bij IJssel als werkvoorbereider

Werken bij IJssel als werkvoorbereider

Als werkvoorbereider bij IJssel speel je een essentiële rol bij het meetbaar verbeteren van productiebedrijven. Je behoedt je opdrachtgevers voor verrassingen in de werkplaats.

Dichtbij de werkplaats. De uitdaging tussen de strakke planning en flexibel blijven.

Je collega geeft je een ferme schouderklop. “Klasse werk”, zegt hij. Het is je weer gelukt: je hebt het periodieke onderhoud van een belangrijke installatie tot in de puntjes voorbereid. 

Compleet met de juiste gegevens, calculaties en planning. Dankzij jou komt niemand voor verrassingen te staan en kan de installatie en het productieproces geoptimaliseerd worden. Collega’s blij, klant blij, jij blij. Hier doe je het voor.

Werken bij IJssel als werkvoorbereider ...

is technisch onderhoud voorspelbaar en planbaar maken.

is al mogelijk met een afgeronde technische MBO opleiding.

is de belangrijke schakel tussen de werkplaats en de klant zijn.

is groeien zoals jij dat wenst.

De werkplek van Fabian, werkvoorbereider

Fabian was elders werkzaam in de technische verkoop. Daar werd niks geproduceerd maar die behoefte was er wel. Toen Fabian hoorde van de technische productie bij IJssel, waar álles wordt gemaakt waar de klant om vraagt, maakte hij de overstap naar IJssel als werkvoorbereider op locatie Zwolle.

De werkplek van Evert, werkvoorbereider

Doorgroeien als monteur is altijd mogelijk bij IJssel. Zo begon Evert als monteur in de werkplaats van Heerenveen en groeide hij door naar werkvoorbereider. Hij maakte nog even een tussenstop als maintenance engineer, maar dat was niet zijn ding. Hij wilde dichter op de werkplaats zitten. Werkvoorbereider zijn voelt voor hem als de juiste plek. Zo kan hij bij drukte de monteurs zelf nog meehelpen, iets wat hij nog heel graag doet.

Voor wie en met wie werk je

Als werkvoorbereider werk je aan projecten bij verschillende opdrachtgevers. Al noemen we onze opdrachtgevers (van Heineken tot Mitsubishi) liever partners. Want opdrachten zijn vaak voor langere tijd waardoor je echt onderdeel bent van het team. Fijn is ook dat je op locatie meestal met andere IJssel-collega’s werkt, zoals monteurs, maintenance engineers en bedrijfskundigen. Minstens een dag in de week werken jullie op 1 van de 8 IJssel-vestigingen.

De werkplek van Ronald, werkvoorbereider

Ronald begon als monteur in Joure. Terwijl hij zijn functie met veel plezier en toewijding uitvoerde, breidde zijn functie steeds verder uit. Hij bestelde materialen, ging mee om klussen te analyseren om passende oplossingen te bedenken en stuurde ongemerkt collega-monteurs aan. Al doende groeide hij in de functie van werkvoorbereider/projectleider. Inmiddels werkt hij in Heerenveen en zit hij op de juiste plek. 

Werken als werkvoorbereider

IJssel. Wie houdt van techniek en innovatie haalt er z’n hart op.