Werken bij IJssel als monteur

Werken als monteur voor IJssel

Als monteur bij IJssel speel je een essentiële rol bij het meetbaar verbeteren van productiebedrijven. Je maakt als monteur de belofte van IJssel waar, dat weten we maar al te goed.

Lekker bezig zijn. Doen wat je leuk vindt in een ongedwongen werksfeer.

In je auto, op feestjes, in de sportschool… als monteur bij IJssel kom je overal producten tegen waar jij en je collega’s aan werken. Van trucks tot fietsen, van koffie tot bier en van metro’s tot het magnesium in je sportschool. Het maakt je trots dat familie en vrienden genieten van producten die jij mede mogelijk maakt. Dat je daarbij mag werken met het beste gereedschap, de nieuwste productietechnieken én gezellige collega’s maakt jouw functie als monteur helemaal af.

Werken bij IJssel als monteur ...

is werken met goed gereedschap.

is elke dag een andere klus.

is doorontwikkeling en groei zoals jij dat wenst.

is met nuchterheid je werk goed doen, omdat het bij je past.

De werkplek van Marcel, monteur/allround verspaner

Marcel vindt zijn werk als allround verspaner in de werkplaats van Veendam al 15 jaar fantastisch. Dat zit hem in de werksfeer en in de veelzijdigheid van IJssel. Voor iemand met technisch inzicht - Marcel sleutelde vroeger zelf ook al aan zijn brommers - is IJssel volgens hem dé ideale werkgever. Zijn werk is zijn hobby.

De werkplek van Nick, werkplaatsmonteur

Nick vindt IJssel een bijzondere werkgever. Dat zit hem onder andere in de goede werksfeer – hij heeft ook wel anders meegemaakt – in de kwaliteit van het materieel en hoe goed IJssel voor de medewerkers zorgt. Feest met een muziekband met kerst en werken met een watersnijmachine als één van de eerste technische bedrijven in Nederland: innovatief in alle facetten van werkgeverschap.

Voor wie en met wie werk je

Voor meerdere wereldmerken tegelijk werken? Als Monteur bij IJssel kan het. Wij werken namelijk op projectbasis. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld 2 dagen per week voor Heineken werkt, 2 dagen voor Tata Steel en 1 dag vanaf een IJssel-vestiging. Daarvan zijn er 6. Opdrachtgevers noemen we trouwens liever partners. Want projecten zijn vaak voor langere tijd, dus we zijn helemaal onderdeel van het team. Je werkt bij partners meestal ook samen met andere IJssel-collega’s, zoals Maintenance Engineers, Werkvoorbereiders en Bedrijfskundigen. Dus ook bij IJssel blijf je betrokken.

De werkplek van Hendrik, monteur

Hendrik werkt al zijn hele werkzame leven in de techniek en sinds 2018 bij IJssel. Hoewel hij al heel wat gezien heeft, blijft het hem fascineren wat de techniek kan maken. ‘Een bult materiaal dat binnenkomt transformeren in prachtige margrieten van RVS die je dan later in Sappemeer ziet staan: de voldoening voor het werk dat wij doen is groot!’

Werken als monteur bij IJssel

IJssel. Wie houdt van techniek en innovatie haalt er z’n hart op.