vakgebieden

vakgebieden

IJssel Technologie bij Frisia Zout

MAINTENANCE ENGINEERING

Jouw technische hart maakt een sprongetje; nog nooit waren er zo weinig storingen. Jouw onderhoudsconcept werkt dus! En daar profiteert het hele bedrijf van. Wat is het toch mooi om goede productieprocessen nóg beter te maken.’ (…) Meer over Maintenance Engineering bij IJssel? Lees verder.

MAINTENANCE ENGINEERING
Onderhoud aan productielijn IJssel Technologie

WERKVOORBEREIDING

Je collega geeft je een ferme schouderklop. “Klasse werk”, zegt hij. Het is je weer gelukt: jij hebt het periodieke onderhoud van een belangrijke installatie tot in de puntjes voorbereid. Dankzij jou komt niemand voor verrassingen te staan.’ (…) Meer over werkvoorbereiding bij IJssel? Lees verder.

WERKVOORBEREIDING
Onderhoud door monteurs IJssel Technologie

UITVOEREND ONDERHOUD

In je auto, op feestjes, in de sportschool… Overal kom je producten tegen waar jij en je collega’s aan werken. Van trucks tot fietsen en van koffie tot bier. En je werkt ook nog eens met het beste gereedschap. Het maakt je trots.’ (…) Meer over uitvoerend onderhoud bij IJssel? Lees verder.

UITVOEREND ONDERHOUD

Wij werken voor

IJssel is in meer dan 25 jaar uitgegroeid tot een onafhankelijke, innovatieve en gewilde partner voor de bedrijven in de Nederlandse industrie. Wij zetten onze specialismen in om productieprocessen te bouwen, onderhouden en verbeteren. Dit doen wij op basis van de nieuwste technieken voor bedrijven in de maakindustrie, food industrie en de procesindustrie.

maakindustrie

IJssel is een vertrouwde partner voor de Nederlandse maakindustrie. Bij bekende en minder bekende bedrijven maken wij de productie slimmer en meetbaar beter. En daarmee internationaal concurrerender. Zo werken we nu al jaren samen met Koninklijke Auping, misschien wel de beste beddenmaker ter wereld. Samen realiseren we een ‘droomfabriek’ met onder meer een productielijn die op klantorder produceert.

Het lekkerste eten zo efficiënt mogelijk produceren. Laat dat maar aan ons over. In supermarkten, restaurants en zelfs je eigen keuken liggen foodproducten waar wij een belangrijke bijdrage aan leveren. Van Douwe Egberts koffie tot Heineken bier. En van Koopmans bakproducten tot zuivel van Fonterra. Ook Ben & Jerry’s helpen we slim produceren. Zo ontwikkelden we een nieuw afvulsysteem voor de bekende ijsmaker.

Foodindustrie

Procesindustrie

Bedrijven in de procesindustrie werken met hoog geautomatiseerde processen. Terrein waar wij als ‘makers’ van smart industry ons helemaal thuis voelen. Onze optimalisaties kunnen zomaar een enorme tijdswinst en kostenbesparing opleveren. Zo werken wij al jaren samen met Tata Steel. We regelen er alles voor de revisie van 950 installatierollen, die nodig zijn om staalplakken te produceren. Mooi en belangrijk werk.

bekijk hier onze vacatures

en solliciteer op de functie in jouw vakgebied