foto martin meinders

Martin Meinders

IJssel Technologie

" Ik kan in mijn functie en bij IJssel snel stappen maken. Ik volg een opleiding die mij aangeboden wordt door IJssel en kan alles wat ik leer direct in praktijk toepassen bij onze klant. "

Martin Meinders - IJssel Technologie

"Ik kan in mijn functie en bij IJssel snel stappen maken. Ik volg een opleiding die mij aangeboden wordt door IJssel en kan alles wat ik leer direct in praktijk toepassen bij onze klant. Daarnaast kan ik mijn kennis vanuit mmijn vorige functies als allround monteur en hoofd technische dienst goed gebruiken in deze functie. Ik merk ook dat Cordial hier gebruik van maakt en over vele zaken graag even met mij spart." 

"Ik vind het erg fijn aan IJssel dat ze altijd bieden wat ik nodig heb. Alle tools die nodig zijn ontvang ik dezelfde week. Zowel soft- als hardware, maar ook opleidingen, PBM's, kleding en andere zaken. De cultuur bij IJssel is erg open, ik kan bij iedereen terecht voor vragen en ik ben altijd welkom op andere locaties"

"Bij IJssel zit enorm veel technische kennis en deze kennis wordt op verschillende manier erg goed met elkaar gedeeld. Op deze manier tillen we ons niveau continu naar een hoger plan. Dit is goed voor onze klanten, voor ons zelf en natuurlijk ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling."

"Ik zie IJssel als een super werkgever die ik iedere techneut zou aanbevelen"

Wil jij ook onderdeel van ons bedrijf worden?

Kijk eens of wij een vacature hebben die aansluit bij jouw wensen