Portret Daan Brinks, IJssel

Daan Brinks

IJssel Technologie

" Hoi, ik ben Daan Brinks. Sinds oktober 2019 ben ik onderdeel van het team van IJssel. Ik heb fantastische eerste weken gehad en heb inmiddels een goed beeld van deze mooie club. "

Daan Brinks - IJssel Technologie

Voor mij ligt de kracht altijd in samenwerking. Dat is precies waar we bij IJssel goed in zijn. Door de samenwerking tussen de bv’s van IJssel op te zoeken zijn wij in staat om op verschillende manieren de concurrentiepositie van onze klanten te verbeteren. Of het nu gaat over bedrijfskundig advies, het engineeren van de beste oplossing of het opbouwen en onderhouden van producten en processen, IJssel komt altijd met een slimme en creatieve oplossing.

In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de mensen die met deze slimme en creatieve oplossingen komen. Het vinden van de juiste match voor de interne- en externe klant geeft mij voldoening en levert mij veel positieve energie op. Deze positieve energie probeer ik om te zetten in een proactieve en enthousiaste manier van zaken doen. Ik help jou graag om de volgende stap te zetten.

Wil jij ook onderdeel van ons bedrijf worden?

Kijk eens of wij een vacature hebben die aansluit bij jouw wensen