Stage lopen of afstuderen bij IJssel

De kickstart van jouw carrière

Stage lopen of afstuderen bij IJssel is dé kickstart van je carrière als je van techniek houdt. IJssel biedt volop keuze op diverse afdelingen; er ligt altijd een uitdaging klaar die bij jou past!

Van MBO tot WO. Jij ervaart hoe de techniek in de praktijk werkt. Wij leren van jou.

Als je van techniek houdt is IJssel dé plek waar je wil beginnen. Wij zeggen niet voor niets: wie van techniek houdt, haalt hier zijn hart op. Of je als monteur, werkvoorbereider, maintenance engineer of een andere stageplek in de techniek zoekt: je vindt ‘m bij IJssel.

Stage lopen of afstuderen bij IJssel ...

is een echte opdracht uitvoeren voor een aansprekende opdrachtgever.

is mogelijk in Zwolle, Broek op Langedijk, Heerenveen en Veendam.

is goede begeleiding en natuurlijk stagevergoeding.

is meteen kans op een baan na je stageperiode.

Stagiaires en junior maintenance engineers aan het woord over hun stage bij IJssel

Het afstudeeronderzoek van Payten

Op de vestiging in Broek op Langedijk voerde Payten een afstudeeronderzoek uit over de inzet van robotica. Payten volgde de opleiding HBO Mechatronica en Robotica aan de Hogeschool van Amsterdam. Payten zag een vacature voor een meeloopstage bij IJssel, maar was op zoek naar een afstudeerstage. Toch nam ze contact op met IJssel. Met succes, want na een leuk gesprek met Payten gaf IJssel er een draai aan zodat er een interessant afstudeeronderzoek voor Payten mogelijk was bij Tata Steel.”

Goede begeleiding

Vanaf dag 1 word je bij ons als collega gezien, niet als ‘hulpje’ of ‘de stagiair’. Je bent echt onderdeel van een team en hebt een vaste begeleider uit het vak. Samen met je begeleider werk je voor één of meerdere opdrachtgevers, dus je kunt veel van hem/haar opsteken. Samen met je begeleider en andere collega’s werk je ook geregeld bij klanten op locatie.

Mijn stage bij IJssel was heel leerzaam. Er zat veel variatie in de werkzaamheden. Hierdoor hou je plezier in je werk. .

Dennis Kunst

Jouw perfecte stage samenstellen

Ben je enthousiast? Wacht dan niet te lang met reageren. Des te groter is de kans dat we een perfecte stage- of afstudeerplaats kunnen samenstellen. Samen bespreken we je wensen, interesses, vaardigheden, doelen en de eisen die je opleiding stelt. Deze koppelen we aan een geschikte opdracht bij een mooie opdrachtgever, een interne begeleider en een (voor jou) geschikte IJssel-locatie als uitvalsbasis.

Zoek jij een stage- of afstudeerplek?

Neem contact op met de afdeling Recruitment via recruitment@ijssel.com of vul ons contactformulier in.