Stage en afstuderen bij IJssel

De Kickstart van je carrière

Zoek jij een technische (afstudeer)stage in de bovenste helft van Nederland? Een stage die je carrière een kickstart geeft? Solliciteer dan bij IJssel. Wij hebben volop ruimte voor stages en afstudeerprojecten, afgestemd op jou én met uitzicht op een baan.

Stage op afstuderen bij IJssel

Voor mbo, hbo en wo

Echte opdrachten voor aansprekende klanten

Standplaats Zwolle, Broek op Langedijk, Heerenveen of Veendam

Goede begeleiding en uiteraard een stagevergoeding

Mogelijke (bij)baan na afloop

Hoi, wij zijn IJssel

Wij zijn het technische brein achter producten die je dagelijks tegenkomt. Van koffie tot bier, en van fietsen tot vrachtwagens. We zijn een kei in het slimmer maken van productieprocessen. Dat levert ons mooie en uitdagende klussen op – waar jij vervolgens aan kunt meewerken! Wie houdt van techniek en innovatie, haalt bij ons z’n hart op.

Ik heb allerlei verschillende opdrachten gedaan. De mooiste was het uitzoeken van snijmachine die hierna ook daadwerkelijk gekocht is.

Marc Kwant, stagiair en jr. maintenance engineer

Waar ga je aan de slag

De plaats waar je gaat stage lopen of afstuderen bepalen we samen. Onze hoofdvestiging staat in Zwolle, daar ontwikkelen we productielijnen voor diverse opdrachtgevers. Maar we werken ook veel bij klanten. Dat doen we vanuit vier locaties. Ze zijn een ideale uitvalsbasis voor onze monteurs, engineers en werkvoorbereiders. En ze geven jou wat te kiezen, want je kunt stage lopen of afstuderen vanaf al deze locaties.

Zoek jij een plek waar je ...

Echt als collega wordt gezien?
Kunt werken met nieuwe technieken?
Ruimte hebt voor eigen inbreng en initiatief
Echte opdrachten doet voor echte opdrachtgevers?
Een mooie vermelding op je cv aan overhoudt?

Goede begeleiding

Vanaf dag 1 word je bij ons als collega gezien, niet als ‘hulpje’ of ‘de stagiair’. Je bent echt onderdeel van een team en hebt een vaste begeleider uit het vak. Samen met je begeleider werk je voor één of meerdere opdrachtgevers, dus je kunt veel van hem/haar opsteken. Samen met je begeleider en andere collega’s werk je ook geregeld bij klanten op locatie.

Mijn stage bij IJssel was heel leerzaam. Er zat veel variatie in de werkzaamheden. Hierdoor hou je plezier in je werk.

Dennis Kunst, stagiair

Jouw perfecte stage samenstellen

Ben je enthousiast? Wacht dan niet te lang met reageren. Des te groter is de kans dat we een perfecte stage- of afstudeerplaats kunnen samenstellen. Samen bespreken we je wensen, interesses, vaardigheden, doelen en de eisen die je opleiding stelt. Deze koppelen we aan een geschikte opdracht bij een mooie opdrachtgever, een interne begeleider en een (voor jou) geschikte IJssel-locatie als uitvalsbasis.

Na je stage of afstuderen?

Je stage of afstuderen bij IJssel hoeft geen eindstation te zijn. Voor ambitieuze mensen maken wij graag plek. Ben je nog niet klaar met je opleiding, dan bieden we je graag een bijbaan aan. Afgestudeerd? Dan denken we graag mee voor een mooie functie die bij jou past.