Werkvoorbereider

Bekijk 2 vacatures
#

Werken als ...

WERKVOORBEREIDER


Grote merken voor verassingen behoeden

Je collega geeft je een ferme schouderklop. “Klasse werk”, zegt hij. Het is je weer gelukt: je hebt het periodieke onderhoud van een belangrijke installatie tot in de puntjes voorbereid. Compleet met de juiste gegevens, calculaties en planning. Dankzij jou komt niemand voor verrassingen te staan en kan de installatie en het productieproces geoptimaliseerd worden. Collega’s blij, klant blij, jij blij. Hier doe je het voor.

Wij maken productiebedrijven meetbaar beter. Wij maken smart industry.

Vind jij het een uitdaging om technisch onderhoud voorspelbaar en planbaar te maken? Wil jij bijdragen aan de prestaties van installaties van toonaangevende bedrijven? En heb je een afgeronde technische mbo-opleiding?

Als Werkvoorbereider ben je betrokken bij het preventieve en correctieve onderhoud van technische installaties. Jouw uitdaging is het voorbereiden en doorontwikkelen van periodiek onderhoud. Dit doe je in samenspraak met de Teamleider Technische Dienst en de Maintenance Engineer.

 

    

 

Voor wie en met wie werk je?

Als Werkvoorbereider werk je aan projecten bij verschillende opdrachtgevers. Al noemen we onze opdrachtgevers (van Heineken tot Mitsubishi) liever partners. Want opdrachten zijn vaak voor langere tijd waardoor je echt onderdeel bent van het team. Dus het kan zomaar zijn dat je bij een aantal wereldbedrijven tegelijk werkt. Wie kan dat nou zeggen? Fijn is ook dat je op locatie meestal met andere IJssel-collega’s werkt, zoals Monteurs, Maintenance Engineers en Bedrijfskundigen. Minstens een dag in de week werken jullie op 1 van de 8 IJssel-vestigingen.


Recente vacatures

...
Word Werkvoorbereider bij IJssel! Vanwege uitbreiding van onze werkzaamheden is...