Onderhoudsmonteur/Storingsmonteur

Bekijk 7 vacatures
#

Werken als ...

MONTEUR


Werken voor bekende bedrijven en de mooiste productieprocessen

In je auto, op feestjes, in de sportschool… Overal kom je producten tegen waar jij en je collega’s aan werken. Van trucks tot fietsen, van koffie tot bier en van metro’s tot het magnesium in je sportschool. Het maakt je trots dat familie en vrienden genieten van producten die jij mede mogelijk maakt. Dat je daarbij mag werken met het beste gereedschap, de nieuwste productietechnieken én gezellige collega’s maakt jouw functie als Monteur helemaal af.

Wij maken productiebedrijven meetbaar beter. Wij maken smart industry.

Ben jij die allround Monteur die afwisseling, goed gereedschap en voldoening belangrijk vindt? En niet te vergeten: veel ruimte om jezelf te ontwikkelen? Lees dan verder over deze unieke functie en maak kennis met IJssel.

We zijn op zoek naar een goede Monteur die wil werken aan technische installaties van toonaangevende productiebedrijven. Word jij enthousiast van elektrotechniek en werktuigbouw? Haal je voldoening uit het voorkomen en oplossen van storingen? En houd je van afwisseling en zelfstandigheid? Dan ben jij de Monteur die wij zoeken.

 

    

 

Voor wie en met wie werk je?

Voor meerdere wereldmerken tegelijk werken? Als Monteur bij IJssel kan het. Wij werken namelijk op projectbasis. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld 2 dagen per week voor Heineken werkt, 2 dagen voor Tata Steel en 1 dag vanaf een IJssel-vestiging. Daarvan zijn er 8. Opdrachtgevers noemen we trouwens liever partners. Want projecten zijn vaak voor langere tijd, dus we zijn helemaal onderdeel van het team. Je werkt bij partners meestal ook samen met andere IJssel-collega’s, zoals Maintenance Engineers, Werkvoorbereiders en Bedrijfskundigen. Dus ook bij IJssel blijf je betrokken.


Recente vacatures

...
Wil jij ombouw, revisies en stops uitvoeren ...
...
Het operationeel houden en verbeteren van de...
In je auto, op feestjes, in de sportschool… Overal kom je producten tegen waar jij en je collega’s aan w...
Met veel afwisseling werken aan de beste elektrotechnische oplossingen voor onze klant? Zorgen voor vlekkelo...
Wil jij als Servicemonteur Elektrotechniek jouw kennis en expertise inzetten om de installaties bij onze kla...