De werkplek van Ronald - werkvoorbereider

De werkplek van Ronald als werkvoorbereider - Werken bij IJssel

Door IJssel Technologie

01-11-2022

Ronald begon als monteur in Joure. Terwijl hij zijn functie met veel plezier en toewijding uitvoerde, breidde zijn functie steeds verder uit. Hij bestelde materialen, ging mee om klussen te analyseren om passende oplossingen te bedenken en stuurde ongemerkt collega-monteurs aan. Al doende groeide hij in de functie van werkvoorbereider/projectleider. Inmiddels werkt hij in Heerenveen en zit hij op de juiste plek. 

 

'Ik vervul meerdere functies omdat dat het meest praktisch werkt.'

Ronald: Mijn functie is breed en divers want ik ben werkvoorbereider, projectleider, planner en meestal alledrie tegelijk. Ik krijg de vrijheid alles binnen die disciplines zelf uit te voeren. Heel fijn dat we niet voor elke discipline een andere collega hebben. Ik heb rechtstreeks contact met klanten en de monteurs. Vanaf het bekijken van de klus in het begin tot aan de oplevering ben ik zelf betrokken en de vaste contactpersoon voor klanten en collega's. Dat werkt snel en prettig voor alle betrokkenen: lekker praktisch!"

'De open werksfeer en de efficiënte werkwijze maken het werk voor mij leuk.'

Ronald: "Op de vestiging in Heerenveen zijn we allemaal gelijk. Zo werken we en dat voelt goed: het bepaalt onze open, betrokken werksfeer. We staan altijd voor elkaar klaar. Dat is wat mij werkplezier geeft want het zijn de mensen die het verschil maken. Ik werk daarnaast voor veel verschillende opdrachtgevers: Imperial Tabacco, Douwe Egberts, Fonterra: noem maar op. Elke opdrachtgever geeft een nieuwe uitdaging. Mijn werk is nooit saai. Ik zit hier goed!"

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!