De werkplek van Evert - werkvoorbereider

De werkplek van Evert als werkvoorbereider - Werken bij IJssel

Door IJssel Technologie

11-10-2022

Van monteur naar maintenance engineer en uiteindelijk werkvoorbereider. Evert: “Mijn functie is ontstaan door goed te kijken naar wat bij mij past en dat af te stemmen op wat de klant wil.”

Als een functie toch niet helemaal bij je past...

Evert begon als monteur in de werkplaats van Heerenveen. Via interne opleidingen groeide hij door naar maintenance engineer, maar eenmaal in die functie bleek dat toch niet zijn ding te zijn. IJssel dacht mee over een alternatief en zo werd hij werkvoorbereider ‘plus’. Want ook planning, inkoop en projectbegeleiding hoort bij zijn functie en zo heeft Evert het 't liefst. Dit is de functie die bij hem past.

IJssel denkt verder dan een standaard functieprofiel

Evert is een vliegende kiep als vast contactpersoon voor klant Omrin, waar hij zelf begon als monteur. Als het moet, trekt hij nu ook nog zelf de overall aan om de monteurs bij te staan. Hij geniet ervan om weer even in de werkplaats te staan. Evert heeft zo een zeer dynamische functie die niet past in een standaard functieprofiel, maar ontstaan is door te luisteren naar zijn motivatie. Dat is hoe het werkt bij IJssel.

Ervaar de flexibiliteit van IJssel

Als je kiest voor een bepaalde functie bij IJssel en je merkt na verloop van tijd dat (een deel van) de functie niet bij je past, is dat bij IJssel altijd bespreekbaar. IJssel faciliteert een werkplek waarin jij je goed voelt en je het beste tot je recht komt. Daar is Evert een goed voorbeeld van. 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!