IJssel en Nedmag, al 20 jaar trotse partners

Nedmag X IJssel Technologie

Door IJssel Technologie

01-11-2020

Sinds het begin van deze eeuw (november 2000) is IJssel Technologie verbonden als onderhoudspartner aan Nedmag uit Veendam. IJssel levert op alle niveau's de ultieme bijdrage aan de onderhoudsafdeling van Nedmag. Van uitvoerend onderhoud (door mechnisch en elektronica monteurs), tot werkvoorbereiders en maintenance engineers. Wij zijn trots op deze jarenlange en unieke samenwerking. Vandaag vieren wij dit met al onze mensen en onze collega's van Nedmag.

Nedmag in Veendam wint magnesiumchloride (magnesiumzout) dat zich bevindt in een unieke zoutlaag, zo’n 2000 meter onder de grond. Deze zoutlaag is het restant van een oerzee vol mineralen en zouten: de Zechsteinzee. Deze zoutlaag bevat magnesiumzout van het zuiverste soort. Daardoor is Nedmag in staat om zeer hoogwaardige producten te produceren voor talloze toepassingen.

Omdat het magnesiumzout uit deze zoutlaag van zeer hoge kwaliteit is, maken de producten van Nedmag het verschil in talloze toepassingen. Over de hele wereld worden de producten verkocht voor onder andere de productie van vuurvaste stenen voor het bekleden van cement- en staalovens, het duurzaam bleken van pulp voor de papierindustrie, en om gladheid en stof te bestrijden. Maar ook kwaliteit kritische sectoren zoals de voedingsmiddelen-, de cosmetische- en medische industrie weten steeds vaker de weg naar Nedmag te vinden.

  

IJssel Technologie is verantwoordelijk voor het onderhoud op het terrein van Nedmag. Hierin streven wij samen naar continue verbetering binnen dit onderhoud. IJssel koppelt uitvoerend onderhoud aan verbetertrajecten en optimalisatie om op deze manier kosten te besparen en stilstand van de machines te verminderen. 

 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!