Nieuw bij IJssel: Kristian Nanuru, Projectmanager HR bij IJssel

Door KristIan Nanuru

09-03-2020

Mijn naam is Kristian Nanuru en sinds een maand werk ik als projectmanager HR bij IJssel. Ik heb een mooie start gehad en ben uitstekend opgevangen. Veel mensen hebben de tijd genomen om mij te vertellen over het reilen en zeilen binnen de organisatie en over hun expertise binnen de groep.

Wat IJssel in mijn ogen een mooi bedrijf maakt is de brede technische dienstverlening die IJssel met haar verschillende bv’s kan bieden. Zo kan IJssel een optimalisatie niet alleen engineeren, maar ook turnkey opleveren. IJssel is innovatief in het optimaliseren van onderhoud en productieprocessen en werkt voor toonaangevende opdrachtgevers door het hele land.

De ambitie om te blijven innoveren en ondernemen kan niet zonder goeie mensen en dit is precies waar mijn verantwoordelijkheid ligt. Zowel voor onze interne als externe klant ben ik opzoek naar gemotiveerde technici die net als IJssel een passie hebben voor beteren.

Ben je geïnteresseerd in wat IJssel voor jou kan betekenen? Je kunt mij bellen op 06-82378609

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!